Avant-première: Stûv 6 inbouwcassette voor performante en milieuvriendelijke open haard

Batibouw nieuws 2019

Op Batibouw presenteert Stûv in avant-première de Stûv 6 inbouwcassette voor open haarden. Deze cassette maakt van een bestaande open haard een milieuvriendelijke,efficiënte en sfeervolle verwarmingoplossing. Vergeleken met bestaande inbouwcassettes biedt de Stûv 6 cassette dankzij zijn uitzonderlijke ontwerp/design een maximaal zicht op het vuur. De inbouwcassette is een laagdrempelige en betaalbare oplossing voor mensen die hun open haard niet willen wegdoen maar kiezen voor een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief. Tijdens Batibouw wordt in avant-première het prototype van de Stûv 6 getoond. Deze innovatie zal vanaf juni 2019 verkrijgbaar zijn.

Nieuwe uitbreiding van het gamma Stûv 22 houthaarden, nieuwe kaders en nieuwe voorzetwanden 

Stûv presenteert op Batibouw ook een uitbreiding van de Stûv 22 reeks aan met 2 nieuwe formaten: de Stûv 22/90 DF en Stûv 22/110 DF dubbelzijdige haarden, nieuwe frontpanelen en ook nieuwe kaders. De Stûv 22 reeks onderscheidt zich met zijn unieke design waarbij het deurkader volledig samensmelt met de muurwand terwijl de ruit volledig openschuifbaar is. Voor de integratie van de houthaard biedt Stûv een uitgebreid gamma van diverse aankledingen aan (kaders in glas of staal, hoge of lage frontpanelen of plaatsklare schouw). De verscheidenheid aan materialen en kleuren voor de muurwand, maken het mogelijk om de haard te personaliseren en volledig te integreren in het interieur. De Stûv 22 haarden kunnen volledig in de muur ingebouwd worden of nu ook op een lage meubel of sokkel geplaatst worden.

De dubbelzijdige haarden kunnen dienen als scheiding of verbindingselement tussen twee ruimtes. Het vlammenspel is langs beide zijden zichtbaar via de openschuifbare ruit. De Stûv 22 haarden combineren de gezelligheid van een open haard met de efficiëntie van een gesloten haard.

De Stûv 22/90 DF (2-zijdig)  en Stûv 22/110 DF (2-zijdig) zijn nu verkrijgbaar.

Drie modellen Stûv 22 enkelzijdig : 70 cm, 90 cm en 110 cm breed
Twee modellen Stûv 22 tweezijdig: 90cm of 110 cm breed
Richtprijs: vanaf € 3700 (zonder BTW en buiten plaatsingkosten)

Stûv P-10 pelletkachel nu ook van op afstand bestuurbaar via tablet of smartphone

De uiterst milieuvriendelijke Stûv P-10 pelletkachel is voorzien van een afstandbediening met ingebouwde thermostaat en regelfunctie. Met de nieuwe WiFi kit is het mogelijk om het toestel ook van op afstand te besturen via een smartphone of tablet applicatie.

De Stûv P-10 is niet alleen zeer performant op gebied van milieuvriendelijkheid, hij scoort ook hoog op vlak van esthetiek. Het strak en sober design maakt van de Stûv pelletkachel een mooi meubelstuk dat perfect past in elk modern interieur. Het voetstuk waarin   een aantal technische componenten verborgen zitten, kan gepersonaliseerd worden met uiteenlopende materialen waaronder hout, glas, steen en keramiek. Bovendien kan het voetstuk ook qua afmetingen en vormgeving op maat gemaakt worden.

Richtprijs: vanaf 4.695 € (zonder BTW en buiten plaatsingkosten

Ontdek deze innovaties op de stand 6325 van Stûv in Paleis 6. Meer info via: www.stuv.com

Contacteer ons
Karin Struys Press contact
Karin Struys Press contact
Over Stûv

Stûv NV is een Belgisch bedrijf dat individuele verwarmingsoplossingen met hout, gas en pellets ontwerpt, produceert en verkoopt. De missie van Stûv is om dit te doen in een ode aan het vuur, waarbij het functionele verwarmen in volstrekte harmonie is met de emotionele schoonheid, het genieten en de gezelligheid van het vlammende vuur. Om dat te verwezenlijken, werkt Stûv volgens een strak omlijnde benadering die gebaseerd is op creativiteit, design, productkwaliteit en het voldoen aan de verwachtingen en behoeften van de consument. Het bedrijf vindt het ook belangrijk om duurzaam te ondernemen met grote aandacht voor de menselijke waarden. Stûv stelt rechtstreeks 120 mensen tewerk en nog eens zoveel bij zijn onderaannemers. Het bedrijf realiseert een jaarlijkse omzet van zo'n 24 miljoen euro en produceert jaarlijks ongeveer 15.000 houthaarden, waarvan 75% bestemd zijn voor de export. Om zijn lokale verankering te versterken, nam Stûv in 2017 het Belgische bedrijf Ulis Design over, een sterk geavanceerde producent van metalen panelen. Onlangs breidde Stûv zijn activiteiten verder uit met een productie-eenheid in Bromont (Canada).

Stûv
rue Jules Borbouse, 4
B-5170 Bois-de-Villers (Belgique)