Stûv nodigt je uit voor de Batibouw Fire Talks 2019

Stûv nodigt je uit voor de Batibouw Fire Talks 2019

Ontdek milieuvriendelijke, high-end technologie in een zinnenprikkelend design

Beste,

Ik nodig jou graag uit op de Stûv Fire Talks tijdens de professionele dagen van Batibouw.

Stûv combineert high-end technologie met design vakmanschap voor het ontwerp en de productie van performante en zeer milieuvriendelijke kachels en haarden. Het minimalistische en elegante design van de toestellen zorgt voor een maximaal zicht op het vuur.

Tijdens de Fire Talks maak je kennis met Gérard Pitance, mede-oprichter, en Jean-François Sidler, CEO, en ontdek je het ruime en gevarieerde aanbod design kachels en haarden.

Ik verneem graag voor 15 februari of en op welke sessie je aanwezig kan zijn.

Alvast bedankt voor je antwoord.

Melissa Nortier

Over Stûv

Stûv NV is een Belgisch bedrijf dat individuele verwarmingsoplossingen met hout, gas en pellets ontwerpt, produceert en verkoopt. De missie van Stûv is om dit te doen in een ode aan het vuur, waarbij het functionele verwarmen in volstrekte harmonie is met de emotionele schoonheid, het genieten en de gezelligheid van het vlammende vuur. Om dat te verwezenlijken, werkt Stûv volgens een strak omlijnde benadering die gebaseerd is op creativiteit, design, productkwaliteit en het voldoen aan de verwachtingen en behoeften van de consument. Het bedrijf vindt het ook belangrijk om duurzaam te ondernemen met grote aandacht voor de menselijke waarden. Stûv stelt rechtstreeks 120 mensen tewerk en nog eens zoveel bij zijn onderaannemers. Het bedrijf realiseert een jaarlijkse omzet van zo'n 24 miljoen euro en produceert jaarlijks ongeveer 15.000 houthaarden, waarvan 75% bestemd zijn voor de export. Om zijn lokale verankering te versterken, nam Stûv in 2017 het Belgische bedrijf Ulis Design over, een sterk geavanceerde producent van metalen panelen. Onlangs breidde Stûv zijn activiteiten verder uit met een productie-eenheid in Bromont (Canada).

Stûv
rue Jules Borbouse, 4
B-5170 Bois-de-Villers (Belgique)