Preview: Nieuwe uitbreiding van het gamma Stûv 22 houthaarden, nieuwe kaders en nieuwe voorzetwanden

Stûv kondigt een uitbreiding van de Stûv 22 reeks aan met 2 nieuwe formaten: de Stûv 22/90 en Stûv 22/110 voor 2-zijdige haarden, nieuwe frontpanelen voor enkelzijdige haarden en ook nieuwe kaders. ​

 

De Stûv 22 reeks onderscheidt zich met zijn unieke ontwerp waarbij het deurkader volledig samensmelt met de muurwand terwijl de ruit volledig openklapbaar is. Voor de integratie van de houthaard biedt Stûv een uitgebreid gamma van diverse aankledingen aan (kaders in glas of staal, hoge of lage frontpanelen). De verscheidenheid aan materialen en kleuren voor de muurwand, maken het mogelijk om de haard te personaliseren en volledig te integreren in het interieur.

De Stûv 22/90 (2-zijdig)  en Stûv 22/110 (2-zijdig) zijn vanaf september 2018 verkrijgbaar.

Drie modellen Stûv 22 enkelzijdig : 70cm, 90cm en 110 cm breed
Twee modellen Stûv 22 tweezijdig: 90cm of 110 cm breed

Richtprijs: vanaf € 3400 (zonder BTW en buiten plaatsingkosten)

Foto’s van de nieuwe Stûv 22 modellen, deurkaders en voorzetwanden zijn vanaf eind augustus beschibaar.

Contacteer ons
Karin Struys Perscontact, UPR Corporate
Karin Struys Perscontact, UPR Corporate
Over Stûv

Stûv NV is een Belgisch bedrijf dat individuele verwarmingsoplossingen met hout, gas en pellets ontwerpt, produceert en verkoopt. De missie van Stûv is om dit te doen in een ode aan het vuur, waarbij het functionele verwarmen in volstrekte harmonie is met de emotionele schoonheid, het genieten en de gezelligheid van het vlammende vuur. Om dat te verwezenlijken, werkt Stûv volgens een strak omlijnde benadering die gebaseerd is op creativiteit, design, productkwaliteit en het voldoen aan de verwachtingen en behoeften van de consument. Het bedrijf vindt het ook belangrijk om duurzaam te ondernemen met grote aandacht voor de menselijke waarden. Stûv stelt rechtstreeks 120 mensen tewerk en nog eens zoveel bij zijn onderaannemers. Het bedrijf realiseert een jaarlijkse omzet van zo'n 24 miljoen euro en produceert jaarlijks ongeveer 15.000 houthaarden, waarvan 75% bestemd zijn voor de export. Om zijn lokale verankering te versterken, nam Stûv in 2017 het Belgische bedrijf Ulis Design over, een sterk geavanceerde producent van metalen panelen. Onlangs breidde Stûv zijn activiteiten verder uit met een productie-eenheid in Bromont (Canada).

Stûv
rue Jules Borbouse, 4
B-5170 Bois-de-Villers (Belgique)